Dening : Santoso Budi Susetyo S.Sos “CEDHAK lan ngopeni” iku werdine banget-banget agung lan luhur. Cedhak kuwi tegese pemimpin kudu cedhak lan gelem nyedhak karo sing dipimpin. Gelem kumpul lan

Tidak Ada Postingan Lagi.

Tidak ada lagi halaman untuk dimuat.